Trainers

Sandra Botman Uniform Yoga

Sandra Botman

Sandra (1982), opleidingskundige en gecertificeerd yogadocente sinds 2009 en daarnaast trainer mentale kracht is de oprichter van Uniform Yoga. Sinds 2010 is Sandra als trainer betrokken bij het programma mentale kracht, wat binnen de politie breed uitgerold is met onder andere als doel om handvatten te bieden om goed met uitdagingen binnen het werk en binnen de privésfeer om te kunnen gaan. Vanuit deze beide achtergronden is ze in 2014 gestart met Uniform Yoga.
In januari 2018 heeft zij een training Trauma Sensitive Yoga gevolgd, een yoga programma speciaal ontwikkeld voor mensen met (complex) trauma, iets wat met name binnen geüniformeerde beroepen helaas zeer regelmatig voorkomt. Ook heeft zij kennis van TRE (tension & trauma release exercises), een lichaamsgericht proces met oefeningen om diepe, chronische spanning te ontladen waardoor meer ontspanning ervaren kan worden.

Lessen en 1-op-1 sessies kunnen daarom op verzoek ook trauma-informed ingevuld worden. Neem voor meer informatie contact op

Ed Nales Uniform Yoga

Ed Nales

Ed Nales (1964) is in 2016 aangesloten bij Uniform Yoga.
Na een lange periode actief te zijn geweest als wedstrijdjudoka en het behalen van een opleiding voor sportdocent, werkt hij inmiddels al meer dan twintig jaar als docent gevaarsbeheersing binnen de politieorganisatie.

Zijn enthousiasme voor yoga is inmiddels alweer tien jaar geleden ontstaan en vanuit dit enthousiasme en zijn passie voor het lesgeven heeft Ed in 2015 zijn opleiding tot yogadocent afgerond bij het Dasra Center in Montfoort.

Buiten zijn vaste werkzaamheden verzorgt Ed vanaf 2015 yogalessen bij het Dasra Center en verzorgt hij tevens lessen binnen de opleidingen die daar gegeven worden.

OOK UNIFORM YOGA ® TRAINER WORDEN?

Wil je onderdeel uitmaken van het Uniform Yoga ® team en ook Uniform Yoga lessen verzorgen? En heb je een 200 RYT Yoga Alliance diploma of iets vergelijkbaars? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van de Uniform Yoga train de trainer. Neem dan contact met ons op: