ONLINE LES

MAAK KENNIS MET YOGA

In een beroep met onregelmatige diensten is het niet altijd mogelijk om wekelijks op hetzelfde tijdstip een groepsles te volgen. Speciaal daarvoor is er Uniform Yoga Online. Lessen voor thuis, te volgen waar en wanneer het jou uitkomt. Volg hier gratis de eerste online les, de basis van Uniform Yoga: De Zonnegroet. Bedoeld als warming-up en basis voor de rest van een les, maar ook ideaal als compacte work-out aangezien bij de uitvoering van deze reeks houdingen 95% van de spieren aangesproken wordt, in tegenstelling tot een gemiddelde van 40% bij normale dagelijkse handelingen.

ONTSPAN MET DEZE GRATIS AUDIO OEFENING

Vind je het lastig om te ontspannen? Of val je moeilijk in slaap? Dan is deze oefening iets voor jou. Deze geleide ontspanningsoefening van 15 minuten combineert een bodyscan met het actief aanspannen en ontspannen van de spiergroepen in het lichaam; een bewezen manier om spanning en stress snel en effectief te kunnen loslaten. Maak je hoofd leeg en hervat je dag relaxed of val juist gemakkelijk in slaap.

EERSTE HULP BIJ STRESS

Heb je te maken met veel drukte en spanning op het werk? Dan heb je misschien ook vaak niet veel tijd om een hele Uniform Yoga sessie in te plannen. Maar een B.O.O.M. planten past precies tussen twee meldingen in. 4 korte technieken die je vanuit een staat van druk weer in een staat van overzicht kunnen brengen. Hoe het werkt leggen we hier aan je uit.