Sandra Botman

Sandra Botman Uniform Yoga

Sandra Botman (1982), gecertificeerd yogadocente, opleidingskundige en daarnaast trainer mentale kracht is de oprichter van Uniform Yoga. Sinds enkele jaren is Sandra Botman als trainer betrokken bij het programma mentale kracht, wat binnen de politie breed uitgerold is met onder andere als doel om handvatten te bieden om goed met uitdagingen binnen het werk en binnen de privésfeer om te kunnen gaan. Vanuit deze beide achtergronden is ze gestart met Uniform Yoga.

“Mentale kracht gaat over het je comfortabel voelen in oncomfortabele situaties. En omdat yoga voor velen nog een onontgonnen terrein en daarom buiten de comfortzone is, is het bij uitstek een goede manier om de principes van mentale kracht toe te passen. En dat wordt goed heel ontvangen binnen de verschillende doelgroepen.

Ik word daarnaast als opleidingskundige regelmatig ingehuurd voor het verzorgen van (communicatie)trainingen, bijvoorbeeld door de WUR (Wageningen Universiteit en Research Centre) of ABN AMRO bank.
In Nijmegen verzorg ik wekelijkse yogalessen, in de zomermaanden ook heerlijk buiten aan de Waal. Daarnaast zijn er online yogalessen van mij te volgen op de website van het Nederlandse blad Yoga Magazine.”

“Ik heb alleen maar lof over Sandra, ik heb vele docenten gezien in de sport en Sandra valt toch wel onder een zeer enthousiaste aangename vrouw! Yoga is haar passie, dit straalt ze uit, waardoor de lessen goed te volgen zijn.”

 

Uniform Yoga RYT