Onze uitrusting

UITGERUST IN ACTIE

Doen dat is waar het bij ons en onze uitrusting om draait. We leren dingen in het leven door te doen. Doen is de beste manier van leren. De kennis en vaardigheden die wij in onze workshops en trainingen aanreiken lenen zich er uitstekend voor om direct te kunnen toepassen. Niet enkel in de workshop of training wordt er praktisch geoefend, maar juist de omgeving waarin je de meeste tijd doorbrengt is je oefengebied. Niet enkel leren ontspannen op je de Yogamatje in soepele kleding, maar vooral achter je bureau of in de file. Niet wachten op dat verlossende pensioen of die verdiende vakantie zodat je eindelijk echt kan onthaasten, maar ervoor zorgen dat het nu al meer plezierig is.

Kennis zonder actie is dagdromen, maar actie zonder kennis is een nachtmerrie. De kennis die we de je aanreiken is direct toepasbaar in het dagelijks leven, want daar moet het gebeuren en juist daar ligt ook de uitdaging de balans weer te hervinden.

Uniform Yoga - onze uitrusting
Uniform Yoga Uitrusting

DIT IS ONZE UITRUSTING

Wij rusten u uit om optimaal uitgerust in de frontlinie te verschijnen. Alles wat wij in onze workshops en trainingen aanbieden heeft als doel het vergroten en versterken van de fysieke en mentale weerbaarheid in de brede zin van het woord. Op deze manier kan men zelf de regie pakken en behouden in situaties waarin we dreigen de controle te verliezen. Zowel op het fysieke vlak en het mentale vlak bieden we praktische kennis, inzichten en vaardigheden aan die de deelnemers helpen ander gedrag aan te leren. Yoga speelt hierbij een sleutelrol.

UNIFORM OP MAAT

Omdat geen enkele organisatie of team hetzelfde is, bekijken we graag in samenspraak wat de wensen en behoeften zijn die er liggen zodat we ons programma qua opzet of invulling hierop kunnen afstemmen. Op verzoek kunnen er eenmalige kennismakingsworkshops, kortere of juist langere trajecten worden aangeboden. Neem voor overleg contact op. Samen kijken we dan naar wat voor uw organisatie het beste werkt en wat haalbaar en gewenst is.

Onze uitrusting - Uniform Yoga